Wandafwerking (sauzen)

Als schildersbedrijf begrijpen wij dat het schilderen en sauzen van wanden en plafonds vaak de laatste stap is om het interieur van uw woning of bedrijfspand qua schilderwerk te perfectioneren. Maar voor het zover is, moet er eerst voor gezorgd worden dat de wand en het plafond geschikt zijn om gesausd te worden.

Daarvoor voeren we de nodige reparaties uit, kitten naden dicht en schuren we zorgvuldig de ondergrond. Op nieuw gestucte wanden behandelen wij altijd eerst de wanden met voorstrijk. Deze behandeling wordt uitgevoerd om zowel de zuiging uit de wand te verminderen en om hechting te creëren op de ondergrond.

Wenst u strakke wanden en een egaal plafond, dan garanderen wij een prachtig streeploos resultaat waar u nog jaren plezier van heeft. Het kan ook zijn dat uw plafond nog stucwerk met originele ornamenten bevat. deze kunnen wij indien nodig herstellen en sauzen zodat ze weer echt in het oog springen en uw interieur naar een hoger niveau tillen. Voor de behandeling van uw wanden en plafonds bestaan er twee technieken, ouderwets rollen of airless spuiten. Het voordeel van rollen is dat niet de hele woning of bedrijfsruimte hoeft te worden afgeplakt om ongewenst verspreiding van latex te voorkomen. Vooral bij kleinere projecten, een enkele ruimte is het vaak voordeliger om voor rollen in plaats van spuiten te kiezen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.