Behangen Amsterdam

Behanger Amsterdam: een klus die vakmanschap vereist.

Er zijn verschillende redenen om een professionele behanger in te huren. De eerste reden is dat het u ontzettend veel tijd kost. Als men eenmaal bezig is blijkt behangen een lastige en tijdrovende klus te zijn.

Bovendien valt de prijs altijd duurder uit dan u waarschijnlijk in eerste instantie voor ogen had. Bij behangen komt veel kijken. Zo heeft u onder andere de juiste lijm, lijmborstels, een plaktafel en een schaar of een mes nodig. U maakt veel kosten voor een klus die u eens in de zoveel jaar doet. Een professionele behanger heeft deze materialen al voorhanden. Het enige dat u hoeft te betalen is het behang en de kosten van de vakman. Dat maakt het nog eens extra overzichtelijk.

Uiteraard zorgt Schildersbedrijf van Rooijen achteraf voor een opgeruimde werkplek. Na de klus is alles weer netjes en uw muur is strak behangen. U krijgt dus het beste wat u zoekt in een behanger.

Makkelijker dan zelf behangen

van Rooijen schilders is naast een erkend schildersbedrijf ook een deskundige behangspecialist. Wij hebben 15 jaar ervaring in het behangen van kleine en grote woningen. Door het nieuwe behang verandert uw woning binnen korte tijd van kleur en sfeer. Voor een uitdagende behangklus draaien wij onze hand dus niet om.

Als doe-het-zelver kunt u wel voorbereidende werkzaamheden verrichten. U kunt de meubels verplaatsen zodat het niet in de weg staat bij de muren. Daarnaast kunt u zelf het behang verwijderen met een stoomapparaat. Dat scheelt u in de kosten. Wilt u het behang laten weghalen door de behanger zelf? Dan maakt van Rooijen schilders een totaalprijs voor u. Neem vrijblijvend contact op om meer te weten te komen over de kosten.

Ervaring met verschillende soorten behang

Het ene stukje behang is de andere niet. Er zijn veel verschillende soorten structuren behang waar u uit kunt kiezen:

  • Vinylbehang
  • Glasvezelbehang
  • Duplex behang
  • Papierbehang
  • Fotobehang

Neem contact op om te weten wat van Rooijen schilders voor u kan betekenen.

Offerte aanvragen