Behangen

Behang is een van de oudste technieken om u wanden te behandelen. Door de ontwikkeling van de hedendaagse producten is het behangen tegenwoordig een stuk eenvoudiger geworden.

Zo hoef je tegenwoordig niet meer het behang te laten weken maar kun je gewoon de muur inlijmen en het behang er tegen aan plakken. Mede door deze innovatie is het resultaat van de behang werkzaamheden flink verbeterd. Zo heb je geen last meer van de eventueel ongelijk geweekte banen waardoor dus ook de naden zo goed als niet meer zichtbaar zijn.

Professionele behanger

Er zijn verschillende redenen om een professionele behanger in te huren. De eerste reden is dat het u ontzettend veel tijd kost. Als men eenmaal bezig is blijkt behangen een lastige en tijdrovende klus te zijn. Uiteraard zorgt Schildersbedrijf van Rooijen achteraf voor een opgeruimde werkplek. Na de klus is alles weer netjes en uw muur is strak behangen. U krijgt dus het beste wat u zoekt in een behanger.

Ervaring met verschillende soorten behang

Het ene stukje behang is de andere niet. Er zijn veel verschillende soorten structuren behang waar u uit kunt kiezen:

  • Vinylbehang
  • Glasvezelbehang
  • Duplex behang
  • Papierbehang
  • Fotobehang

Alle soorten behang vragen om een eigen werkwijze. De ene behangklus is dus de andere niet. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.