Schilderwerk

Door onze jarenlange ervaring bent u bij van Rooijen Schilders aan het juiste adres voor alles wat met professioneel schilderwerk en gevelonderhoud te maken heeft.

Schilderwerk binnen en buitenschilderwerk, afwerkingen van wanden, plafonds, bakstenen muren of pleisterwerk binnen en buiten. Maar ook kunnen wij uw trap, keuken of uw hele huis schilderen. Alles wat met ons vak te maken heeft, vindt u bij ons onder één dak. Als u vragen over schilderwerk of gevelonderhoud heeft, beantwoorden wij die natuurlijk graag.

Ook geven wij u advies over kleuren en materialen en bieden wij als Sikkens Quality Painter het Sikkens HuisSchilderPlan aan voor regelmatig meerjarig onderhoud.

Binnenschilderwerk

Hoe lang is het geleden dat alles voor het laatst is geschilderd? Tijd voor een nieuw interieur met een frisse nieuwe look? Niet alleen ter verfraaiing maar ook noodzakelijk ter bescherming van uw hout- en muurwerk.

Meer over binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Wilt u uw pand of woning laten opknappen? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij maken een passende offerte die altijd onderbouwd zal worden met een advies op maat.

Meer over buitenschilderwerk